Skip to main content

Pleacă Nica, vine Blaga! Copreședintele PNL de la nivel național va prelua, interimar, șefia organizației județene

La numai trei zile de când zeci de primari liberali au format un scut în jurul lui Nica, cerând ca acesta să poată candida la Consiliul Județean Timiș, vine și decizia oficială.

Astăzi, în ședința de coaliție, a fost luată decizia ca Alfred Simonis să fie candidatul comun al PSD-PNL pentru această funcție, iar Nicolae Robu să fie candidatul la Primărie.

„PSD nu a reușit vreodată să obțină la Primăria Timișoara un scor cu două cifre, de aceea preluarea ostilă a organizației locale PNL reprezintă un gest fără precedent, o umilire a liberalismului și a spiritului Timișoarei. Acest comportament al liderilor de la București va fi sancționat de electoratul de dreapta, majoritar în Timiș. Sper ca măcar în ultimul ceas colegii din BPN să se opună acestei decizii abuzive și să oprească răul pe cale să se întâmple partidului nostru”, a scris Alin Nica, președintele PNL Timiș, în urmă cu puțin timp, pe Facebook.

Surse din rândul liberarilor spun că Nica pierde, nu doar dreptul de a candida pentru un nou mandat la CJT, ci și șefia organizației județene.

Locul său va fi luat de Vasile Blaga, care va asigura interimatul pe perioada organizării alegerior din 9 iunie, deși în discuție au mai fost deputatul Marilen Pirtea și candidatul la funcția de primar, Nicolae Robu.

Sursele din interiorul partidului mai spun că, cel mai probabil, rocada dintre Nica și Blaga se va face în această seară, iar acum rămâne de văzut dacă, și din partea cui va candida Nica, dat fiind faptul că a anunțat în repetate rânduri că el oricum va intra în cursa pentru un nou mandat în fruntea CJT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.