Skip to main content

Doi timișoreni, buni de plată! S-au ales cu amenzi usturătoare pentru că încercau să scape, ilegal, de saci întregi de moloz!

În timpul unui control de rutină, polițiștii locali din Timișoara au descoperit saci întregi cu gunoaie, încărcați într-o camionetă.

Agenții locali au făcut verificări, în urma cărora au descoperit că un timișorean a apelat la un alt bărbat, pentru a-l ajuta să scape de deșeurile provenite din construcții, rezultate în urma demolării unui garaj din zona Lipovei.

Polițiștii au identificat rapid persoanele implicate și l-au amendat atât pe deținătorul gunoaielor, cât și pe cel care în ajuta, cu câte 10.000 de lei.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă  încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții. In urma verificărilor a fost identificată persoana care a colectat deșeurile, aceasta fiind sancționată cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform OUG 195/2005 privind protecția mediului. Totodată, polițiștii locali au identificat și deținătorul deșeurilor, care a fost și el sancționat cu amendă de 10.000 lei, conform OUG 92/2021, pentru predarea acestora unui operator neautorizat. Ambele sunt persoane fizice, iar resturile erau rezultate din debarasarea unui garaj din zona Lipovei. Ca măsură complementară s-a dispus predarea deșeurilor către un operator autorizat., transmite Poliția Locală Timișoara.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au aplicat, anul acesta, pentru abandon deșeuri, inclusiv resturi de la amenajări, construcții sau predarea către operatori neautorizați un număr de 54 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 469.000 lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.