Skip to main content

Ultimă oră! A fost prins traficantul de migranţi, care a înjunghiat doi poliţişti de frontieră! Unde se ascundea?

În urmă cu foarte puţin timp, a fost capturat individul care, în zorii zilei a înjunghiat doi poliţişti de frontieră.

Atacul a avut loc pe autostrada A1 Timişoara-Arad, în zona localităţii Orţişoara, unde oamenii legii au oprit un transport de migranţi.

Când şi-au dat seama că sunt încolţiţi, atât trasfugii, cât şi călăuzele lor, au încercat să scape cu fuga, iar în nebunia creată unul dintre bărbaţi i-a atacat cu cuţitul, pe doi agenţi.

Pe unul l-a rănit în zona unui umăr, iar pe celălalt, l-a înjunghiat de patru ori într-un picior şi în zona fesieră.

Oamenii legii au tras 13 focuri de armă în plan vertical, dar două călăuze şi un migrant au reuşit să scape, alte nouă persoane fiind prinse.

După câteva ore de căutări ample, au fost găsiţi doi dintre fugari. Este vorba despre despre o femeie migrant din Guyneea şi un bărbat din Nepal, acesta din urmă fiind una dintre călăuze.

Cei doi au fost depistaţi pe raza localităţii Orţişoara.

După alte câteva ore, echipajele mixte de căutare au dat şi de urma celui de-al treilea fugar, care se ascundea în Timişoara.

Se pare că acesta este individul care i-a înjunghiat pe cei doi poliţişti de frontieră.

Acum, toate cele 12 persoane sunt la audieri, urmând ca la final, oamenii legii să ia măsurile care se impun, împotriva fiecăreia dintre ele.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.