Skip to main content

Spectacole de excepție, la Opera Națională din Timișoara! Vezi programul complet al lunii mai

Vești bune pentru iubitorii de operă şi operetă! În perioada imediat următoare, publicul amator va avea parte de cele mai bune spectacole puse în scenă!

Astfel Opera Naţională din Timişoara va pune în scenă, spectacole celebre, care vor fi supratitrate în limba română și engleză.

Programul Operei Naționale în luna mai:

Miercuri, 8 mai 2024, ora: 19.00

BAL LA SAVOY de Paul Abraham

Spectacol de operetă interpretat în limba română și supratitrat în limba engleză.

Miercuri, 15 mai 2024, ora: 19.00

TOSCA de Giacomo Puccini

Spectacol de operă cântat în limba italiană și supratitrat în limbile română și engleză.

Duminică, 19 mai 2024, ora: 18.00

OTELLO de Giuseppe Verdi

Spectacol de operă cântat în limba italiană și supratitrat în limbile română și engleză.

Miercuri 22 mai 2024, ora: 19.00

GALĂ DE OPERĂ

Biletele pentru spectacolele lunii ianuarie se pot achiziționa doar de la Agenția de bilete a Operei, str. Mărășești nr. 2, Timișoara.

Tichetele se pot achiziționa și în platforma online. Mai multe detalii: www.ort.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.