Skip to main content

Ucis după o glumă proastă! Un adolescent a omorât în bătaie un bărbat care putea să îi fie tată

Un tânăr de 17 ani este acuzat de loviri cauzatoare de moarte, după ce şi-a bătut cu cruzime, un vecin de 50 de ani.

S-a întâmplat în seara zilei de 3 decembrie, în localitatea Bazoş, din judeţul Timiş.

Adolescentul a început să se distreze, aruncând cu prietre în poarta casei bărbatului de 50 de ani, iar când acesta l-a mustrat, tânărul a tăbărât asupra lui.

CITEŞTE ŞI: Continuă acțiunea de tăiere a cablurilor de pe stâlpi, la Timișoara! Vizată este zona Lipovei

L-a bătut cu bestialitate cu pumnii, până când acesta s-a prăbuşit la pământ, inconştient.

Când victima şi-a revenit, agresorul, ajutat de un martor, au dus-o în casă, una la scurt timp starea ei s-a agravat.

“După ce în prealabil ar fi provocat victima, aruncând cu pietre în poarta locuinţei sale, când aceasta i-a reproşat comportamentul, inculpatul ar fi împins-o, victima căzând în şezut, iar când s-a ridicat, i-ar fi aplicat acesteia lovituri puternice şi repetate, cu pumnii, la nivelul feţei, în urma cărora victima a căzut pe asfalt, lovindu-se la nivelul capului și având un moment de pierdere a cunoștinței. Victima ar fi fost condusă la locuința sa de către un martor și de către inculpat, iar în dimineața zilei de 04 decembrie 2022, fiind identificată de către mama sa, a fost preluată cu ambulanța, în comă și internată în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

După aproape trei săptămâni, bărbatul de 50 de ani a murit.

Acum, agresorul de 17 ani, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

CITEŞTE ŞI: Prima campanie trimestrială din anul 2023 de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în mediul rural din Zona 1 a județului Timiș!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.