Tupeu maxim! Ce a făcut criminalul polițistului de la Recaș, la câteva ore după crimă?

Criminalul polițistului de la Recaș a dat doovadă de tupeu maxim, după ce l-a împușcat mortal pe Cristian Amariei.

Mai exact, la doar câteva ore după ce Ionel Lepa l-a ucis cu sânge rece pe polițistul din Recaş, acesta a cerut ajutorul ambulanței. Nu direct, ci prin intermediul prietenilor săi.

Mai precis, duminică, la ora 22:26 de minute, un apel la 112 solicita un echipaj medical în Remeta Mare, la numărul 353. Exact casa în care ucigașul locuia la un amic de-al său, de două luni, și unde de altfel a fost capturat. 

S-a cerut ajutor pentru o tânără de 27 de ani, care acuza probleme cu sarcina. S-a deplasat o ambulanță, dar apelanta l-a rugat pe medic să oprească în zona Primăriei, pentru că acasă este bunica și să nu se sperie. 

La punctul de întâlnire, tânăra a venit însoțită și a spus echipajului medical ca i-a trecut starea de rău, dar ar vrea nişte calmante, pentru mai tarziu, deşi nu a acuzat nicio durere. Cel mai probabil medicamentele erau pentru criminal, pentru că acesta a fost împușcat de două ori, în umăr și în zona cotului.

De altfel, cei de pe ambulanţă povestesc faptul că, la o oarecare distanță, de mașina de salvare, asa zisa pacientă și iubitul ei, erau așteptați de un bărbat care își ținea mâna stângă în buzunar. Cel mai probail acesta era chiar criminalul, care a fost rănit exact la mâna stângă. 

“Apelul a fost pentru localitatea Remeta Mare, la numărul 353, pentru o tânără de 27 de ani care prezenta dureri abdominale, vărsături, greaţă, posibil însărcinată. Ca şi punct de reper a fost dat supermarketul din sat, însă când ambulanţa a ajuns acolo nu era nimeni. Colegii au sunat înapoi la numărul de pe care s-a făcut apelul şi li s-a comunicat să vină pe strada Primăriei, pentru că acolo se află tânăra. Au refuzat să meargă acasă ambulanţa, ca să nu se sperie bunica. Ajunşi acolo, au găsit o tânără care nu avea o simptomatologie evidentă, precizând că a prezentat vărsături anterior solicitării, dar a solicitat un calmant. Echipajul medical a refuzat să îi dea. Tânăra era însoţită de un bărbat, iar la o oarecare distanţă asistenta spune că a văzut un bărbat mai în vârstă care avea în mâna dreaptă o sticlă, iar mâna stângă şi-o ţinea în buzunar”, a declarat dr. Florin Crişan, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Timiş.

De menționat este faptul că în momentul în care s-au întâmplat toate aceste lucruri, polițiștii anunțau că zona este împânzită de forțe de ordine care îl caută pe ucigaș.

Pe aceeași temă: Polițist în misiune, împușcat, la Recaș! Cum s-a întâmplat?

Cine este criminalul polițistului ucis în misiune, în Timiș?

El este polițistul ucis la datorie! A fost împușcat mortal de un individ dat în urmărire internațională

Poliţistul ucis în misiune, comemorat de toţi colegii din ţară! Mesajul emoţionant al sindicaliştilor din sistem

A fost prins criminalul polițistului din Timiș! Unde se ascundea?

Criminalul poliţistului de la Recaş a fost operat! Medicii i-au găsit două gloanţe în corp

Închisoare pe viaţă, pentru ucigaşul poliţistului din Timiş! Procurorii cer pedeapsa maximă

El este bărbatul care l-a adăpostit pe criminalul de la Recaş! Ce au hotărât poliţiştii în cazul lui?

Criminalul poliţistului de la Recaş va fi dus mâine în arest! Starea de sănătate permite transferul din spital

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.