Revoltător! Au spart şase biserici şi au furat bani şi obiecte cult

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani i-au uimit pe poliţişti, cu activitatea lor infracţională, extrem de bogată.

Au dat spargeri pe bandă rulantă, cele mai multe dintre ele, la lăcaşuri de cult din judeţul Hunedoara.

Nu au s-au dat în lături nici de a da lovituri la case particulare sau la magazine, iar primul jaf pe care au reuşit să îl probeze oamenii legii, a avut loc la finalul lunii iulie 2019.

CITEŞTE ŞI: Patru persoane, suspecte de coronavirus, internate la Spitalul de Boli Infecțioase! Se așteaptă rezultatele

Atunci, cei trei indivizi au dat atacul la o societate comercială din oraşul Vulcan de unde au furat sticle cu băuturi alcoolice.

După un timp, aceeaşi tineri, au intrat prin efracţie în apartamentul unei femei, de unde au plecat cu un laptop.

În ultima perioadă şi-au îndreptat atenţia către bisercile din zonă, de unde au furat tot ce le-a căzut în mână: bani şi obiecte de cult.

În doar trei nopţi ei au pătruns prin efracţie în şase biserici.

„În noaptea de 18/19.01.2020, au pătruns prin efracție în incinta unui lăcaş de cult din Vulcan, de unde au sustras o sumă de bani, din “cutia milei”, în noaptea de 19/20.01.2020, au pătruns prin efracție într-o altă biserică, de unde au sustras două potire. În aceeaşi noapte, tinerii au încercat să pătrundă prin efracție într-o biserică (tentativă de furt – nu au fost sustrase bunuri), iar în data de 20.01.2020, în jurul orei 21:50, au încercat, din nou, să pătrundă prin efracție într-o biserică (nu au sustras bunuri, nici de această dată). Tot în data de 20.01.2020, în jurul orei 23:00, au încercat să pătrundă prin efracție într-o biserică (fără a fi sustrase bunuri), iar în noaptea de 20/21.01.2020, au pătruns prin efracție într-o biserică de unde au sustras cutia milei”, transmite IPJ Hunedoara.

În aceeaşi perioadă, cei trei indivizi au dat lovitura şi la un magazin de produse electronice, din Vulcan, de unde au încercat să fure mai multe bunuri, însă s-au speriat şi au fugit.

CITEŞTE ŞI: Măsură extremă, la Timişoara! Spitalul Judeţean a fost închis pentru vizitatori! În paralel, 162 de oameni sunt izolaţi

La fel s-a întâmplat şi în apartamentul unei femei unde au intrat tot prin efracţie, dar au plecat fără să fure nimic.

Acum indivizii au fost capturaţi de poliţişti şi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.