Skip to main content

Polițist în misiune, care făcea cercetări la un accident, lovit de o mașină! Șoferul a fugit de la fața locului

Un polițist a fost rănit și a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină! Șoferul a fugit de la fața locului.

Incidentul s-a petrecut în această după amiază în municipiul Arad.

Polițiștul rănit era alături de un alt coleg, la un accident unde făceau cercetarea la fața locului. O mașină a oprit în dreptul unui agent, iar când acesta i-a făcut semn să își continue drumul, șoferul a înaintat și a lovit al doilea polițist, după care a plecat.

În ziua de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 14:40, un echipaj al Biroului Poliției Rutiere efectua cercetarea locului faptei la un eveniment rutier care avusese loc cu puțin timp înainte, la intersecția străzilor G-ral Vasile Milea și Nicolae Grigorescu, din Arad. Un autoturism a oprit în dreptul unuia dintre agenții de poliție, care i-a făcut semn conducătorului auto să-și continue deplasarea cu viteză redusă. Când a ajuns în dreptul celui de-al doilea agent de poliție, autoturismul l-ar fi acroșat, după care și-a continuat deplasarea”, transmite IPJ Arad.

Polițiștii au pornit imediat în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecția Bd. Revoluției cu strada Crișan, cu sprijinul unui echipaj de ordine publică și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul Poliției Rutiere, pentru a fi testat pentru consum de alcool și substanțe psihoactive, precum și pentru audieri.

Polițistul accidentat a ajuns la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, urmează a fi realizată încadrarea juridică a faptei și luarea măsurilor de urmare”, mai transmit cei de la IPJ.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.