Skip to main content

Polițist în misiune, care făcea cercetări la un accident, lovit de o mașină! Șoferul a fugit de la fața locului

Un polițist a fost rănit și a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină! Șoferul a fugit de la fața locului.

Incidentul s-a petrecut în această după amiază în municipiul Arad.

Polițiștul rănit era alături de un alt coleg, la un accident unde făceau cercetarea la fața locului. O mașină a oprit în dreptul unui agent, iar când acesta i-a făcut semn să își continue drumul, șoferul a înaintat și a lovit al doilea polițist, după care a plecat.

În ziua de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 14:40, un echipaj al Biroului Poliției Rutiere efectua cercetarea locului faptei la un eveniment rutier care avusese loc cu puțin timp înainte, la intersecția străzilor G-ral Vasile Milea și Nicolae Grigorescu, din Arad. Un autoturism a oprit în dreptul unuia dintre agenții de poliție, care i-a făcut semn conducătorului auto să-și continue deplasarea cu viteză redusă. Când a ajuns în dreptul celui de-al doilea agent de poliție, autoturismul l-ar fi acroșat, după care și-a continuat deplasarea”, transmite IPJ Arad.

Polițiștii au pornit imediat în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecția Bd. Revoluției cu strada Crișan, cu sprijinul unui echipaj de ordine publică și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul Poliției Rutiere, pentru a fi testat pentru consum de alcool și substanțe psihoactive, precum și pentru audieri.

Polițistul accidentat a ajuns la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, urmează a fi realizată încadrarea juridică a faptei și luarea măsurilor de urmare”, mai transmit cei de la IPJ.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.