Skip to main content

Trei copile au ajuns la spital, după ce au fost date pe cap cu o soluție pentru păduchi! Una este în stare gravă

Ttrei fete au ajuns la spital, chiar în Ajunul Crăciunului, după ce mamele lor le-au dat pe cap cu o soluție de păduchi.

Noaptea trecută, fetele de 7, 11 și 13 ani au ajuns la Spitalul din Orăștie. Medicii au alertat Poliția, care a deschis o anchetă în acest caz.

În data de 24 decembrie 2023, în jurul orei 02.00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin de către medicul de gardă al Spitalului din Orăștie cu privire la faptul că la unitatea medicală au fost aduse cu ambulanța trei minore, în vârstă de 7, 11 si 13 ani,din Orăștie, intoxicate cu o substanță necunoscută provenită de la un produs pentru tratarea păduchilor”, spune Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Una dintre fete a fost transportată la un spital din municipiul Timișoara, în stare gravă.

n urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că minorele se aflau într-un apartament din Orăștie iar pe scalp li s-a aplicat o soluție pentu tratarea păduchilor de către două femei, mame ale celor trei minore.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.