Skip to main content

The Motans, Phaser sau TM Groove, în concert la Timișoara, în noaptea de Revelion! Petrecerea continuă, o săptămâna mai târziu, cu Neda Ukraden!

Timișorenii, așteptați să sărbătorească împreună, în noaptea de Revelion, în centrul orașului!

Totuși, până atunci, timișorenii sunt așteptați la Târgul de Crăciun, miercuri, 27 decembrie, cu un concert Direcția 5.

De Revelion, însă, cei care vor alege să petreacă în centrul orașului vor avea parte de concertele celor mai cunoscute trupe timișorene: Pragu’ de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus și Monokrom. Noaptea va fi încheiată pe acordurile trupei The Motans.

În plus, trecerea dintre ani va fi marcată și de un foc de artificii, la ora 00:00.

Petrecerea continuă însă, și după Anul Nou. În apropierea Crăciunului sârbesc, pe 5 ianuarie, va urca pe scena Târgului de Crăciun nimeni alta decât Neda Ukraden, într-un concert deschis de Pera Todorovici & Band.

Seria de concerte se încheie pe 7 ianuarie, cu una dintre cele mai îndrăgite trupe timișorene: JazzyBit, însoțită de „echipa bănățeană” de la Vocea României, formată din Dragoș Moldovan, Raul Nica, Rania Petricescu și Sandro Machado, acompaniați de Black & White Band.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.