Skip to main content

Moş Crăciun a venit cu maşina de pompieri! Surpriza de care au avut parte copiii dintr-o comună de lângă Timişoara

Magia Sărbătorilor de Iarnă învăluie în aceste zile fiecare comunitate, iar cei mai fascinaţi sunt cei mici, care sunt nerăbdători să îl întâlnească pe Moş Crăciun.

În comuna Giarmata, este deja o tradiţie ca Moşul să îşi facă apariţia nu în sania trasă de reni, ci cu maşina de pompieri, mai ales că afară nu a fost zăpadă.

Așadar, Moș Crăciun și-a început periplul încă de vineri seara, în Giarmata, iar sâmbătă, a ajuns și la copiii din Cerneteaz.

Ideea s-a născut în urmă cu trei ani, când primarul, Claudiu Mihălceanu, care este şi pompier voluntar, a participat, alături de colegi la o misiune pentru care echipa a fost recompensată cu 500 de lei.

Cu toţii au hotărât să folosească banii pentru a le cumpăra dulciuri copiilor din comună. Au suplimentat suma, din propriile buzunare pentru a ajunge în cât mai multe case, iar pe ultima sută de metri au decis să meargă cu maşinile de intervenţie la incendii.

Şi, pentru că micuţii au fost extrem de încântaţi, pompierii voluntari, în frunte cu primarul Claudiu Mihălceanu, au decis să procedeze la fel, în fiecare an.

Vizita lui Moș Crăciun la copiii din Giarmata poate fi văzută AICI, iar imagini cu copiii din Cerneteaz pot fi văzute AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.