Skip to main content

Moş Crăciun a venit cu maşina de pompieri! Surpriza de care au avut parte copiii dintr-o comună de lângă Timişoara

Magia Sărbătorilor de Iarnă învăluie în aceste zile fiecare comunitate, iar cei mai fascinaţi sunt cei mici, care sunt nerăbdători să îl întâlnească pe Moş Crăciun.

În comuna Giarmata, este deja o tradiţie ca Moşul să îşi facă apariţia nu în sania trasă de reni, ci cu maşina de pompieri, mai ales că afară nu a fost zăpadă.

Așadar, Moș Crăciun și-a început periplul încă de vineri seara, în Giarmata, iar sâmbătă, a ajuns și la copiii din Cerneteaz.

Ideea s-a născut în urmă cu trei ani, când primarul, Claudiu Mihălceanu, care este şi pompier voluntar, a participat, alături de colegi la o misiune pentru care echipa a fost recompensată cu 500 de lei.

Cu toţii au hotărât să folosească banii pentru a le cumpăra dulciuri copiilor din comună. Au suplimentat suma, din propriile buzunare pentru a ajunge în cât mai multe case, iar pe ultima sută de metri au decis să meargă cu maşinile de intervenţie la incendii.

Şi, pentru că micuţii au fost extrem de încântaţi, pompierii voluntari, în frunte cu primarul Claudiu Mihălceanu, au decis să procedeze la fel, în fiecare an.

Vizita lui Moș Crăciun la copiii din Giarmata poate fi văzută AICI, iar imagini cu copiii din Cerneteaz pot fi văzute AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.