Skip to main content

Trasee modificate și program prelungit pentru mai multe mijloace de transport, în acest sfârșit de săptămână!

Societatea de Transport Public Timișoara anunță o serie de modificări în programul de circulație și traseele mai multor mijloace de transport în comun, în acest sfârșit de săptămână.

Astfel, pe perioada festivalului “RPMC Bikers Festival 2023”, desfăşurat la Poligonul AJVPS Timişoara (Pădurea Verde) între 16 și 18 iunie, mijlocul de transport alocat liniei M35 va opri la Poligon, după bariera de la calea ferată, pe ambele sensuri de deplasare.

Totodată, pe perioada festivalului “Flight Festival”, între 16 și 18 iunie, desfăşurat la Aerodromul Cioca, mijlocul de transport alocat liniei Expres 6 va circula după un program prelungit până la orele 06:00. După orele 23:00, autobuzul va circula cu o frecvenţă de 36-51 minute.

Începând de luni, va intra în vigoare programul de circulaţie pentru perioada de vacanţă. Graficele de circulaţie vor fi actualizate pe site-ul societăţii, www.stpt.ro, şi în staţiile mijloacelor de transport.

Tot de luni, pe linia de autobuz Expres 4, cursa cu plecare de la “Bastion” de la ora 07:35, va avea oprire, atât la dus, cât şi la întors, în staţia “Jumbo”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.