Skip to main content

Trasee modificate și program prelungit pentru mai multe mijloace de transport, în acest sfârșit de săptămână!

Societatea de Transport Public Timișoara anunță o serie de modificări în programul de circulație și traseele mai multor mijloace de transport în comun, în acest sfârșit de săptămână.

Astfel, pe perioada festivalului “RPMC Bikers Festival 2023”, desfăşurat la Poligonul AJVPS Timişoara (Pădurea Verde) între 16 și 18 iunie, mijlocul de transport alocat liniei M35 va opri la Poligon, după bariera de la calea ferată, pe ambele sensuri de deplasare.

Totodată, pe perioada festivalului “Flight Festival”, între 16 și 18 iunie, desfăşurat la Aerodromul Cioca, mijlocul de transport alocat liniei Expres 6 va circula după un program prelungit până la orele 06:00. După orele 23:00, autobuzul va circula cu o frecvenţă de 36-51 minute.

Începând de luni, va intra în vigoare programul de circulaţie pentru perioada de vacanţă. Graficele de circulaţie vor fi actualizate pe site-ul societăţii, www.stpt.ro, şi în staţiile mijloacelor de transport.

Tot de luni, pe linia de autobuz Expres 4, cursa cu plecare de la “Bastion” de la ora 07:35, va avea oprire, atât la dus, cât şi la întors, în staţia “Jumbo”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.