Transplantul renal, din nou amânat, la Timișoara! Lucrările de reabilitare a Secției de Urologie, oprite!

Lucrările de reabilitare a Secției de Urologie a Spitalului Județean din Timișoara au fost oprite!

CITEȘTE ȘI: Primărie jefuită! Hoţii au furat cu totul, seiful în care era o sumă importantă de bani

Contractul pentru modernizarea acestei secții a fost semnat la începutul lui 2018, însă a fost reziliat la scurt timp după ce a fost amenajat șantierul. Urmau să se facă lucrări de construcții, la instalația electrică, practic o renovare completă a secției. 

Acum, Spitatul Județean trebuie să reaia producedura de licitație pentru desemnarea unei noi firme care să se ocupe de reabilitarea secției. După ce lucrările vor fi gata,  se vor putea face din nou transplanturi renale. La Timișoara nu s-a mai realizat niciun transplant renal din anul 2006.

O problemă mai delicată este aceea privind blocul operator legat de transplantul renal, unde a fost semnat anul trecut contractul de execuție și a fost reziliat, reluându-se procedura. Undeva la cinci milioane de lei pentru a realiza întregul proiect privind transplantul renal pe 2018, care acum se vor aloca în 2019. Sper să aibă cât mai repede un nou constructor care să realizeze acolo această investiție. A fost reziliat contractul pentru că firma respectivă nu și-a respectat condițiile contractuale. Au intervenit în acea zonă, dar foarte puțin, apoi nu și-au respectat obligațiile. Foarte puțin au lucrat, apoi s-au suspendat lucrările și s-a ajuns la reziliere”, a declarat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: Pericol de inundații în Timiș! Hidrologii au emis un cod galben

Consiliul Județean Timiș a pus la bătaie pentru reabilitarea Secției, 1,2 milioane de euro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.