Skip to main content

Tragedie la scăldat! Un tânăr a fost înghițit de ape! A fost solicitat elicopterul SMURD pentru survolarea zonei!

Un bărbat de aproximativ 30 de ani care era la scăldat cu un grup de prieteni a fost luat de curenți.

Incidentul s-a petrecut în această după amiază, pe raza localității Voivodeni din județul Arad. Tinerii se răcoreau în Crișul Alb, moment în care un membru al grupului a fost luat de ape.

Prietenii acestuia au sunat imediat la 112. La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de căutare-salvare și în zonă a fost trimis și elicopterul SMURD pentru survolarea zonei.

Pompierii militari ai Detașamentului Sebiș intervin în aceste momente cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de intervenție care are în dotare o barcă și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă, la o misiune de căutare-salvare a unei persoane posibil înecate în râul Crișul Alb, în apropierea localității Voivodeni. La locul evenimentului a fost solicitat elicopterul SMURD pentru survolarea zonei”, transmite ISU Arad.

Intervenția este în dinamică.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.