Skip to main content

Tragedie, în farmacie! Un bărbat a intrat să îşi cumpere medicamente, dar s-a prăbuşit la pământ şi a murit

Durere fără margini în familia unui bărbat care astăzi trebuia să îşi serbeze ziua de naştere, însă rudele se pregătesc să îl înmormânteze.

Omul, din comuna Livada, judeţul Arad, a început să se simtă rău în timp ce mergea pe stradă, aşa că a intrat imediat într-o farmacie să îşi cumpere un medicament.

Nu a mai apucat, pentru că a căzut secerat la pământ, iar martorii au sunat la 112 şi au solicitat o ambulanţă.

CITEŞTE ŞI: A fost redeschis centrul pentru persoane fără adăpost din Timişoara! Condiţiile “de groază” au fost remediate în doar trei zile

Din păcate, medicii care au ajuns imediat la faţa locului, nu au mai putut să facă nimic pentru bărbatul care astăzi ar fi împlinit 57 de ani, decât să declare decesul.

Tragedia s-a petrecut ieri duop-amiază, în zona Grădişte din municipiul Arad, iar trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat de IML, pentru efectuarea necropsiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.