Skip to main content

Traficul la frontiera cu Ungaria! Sunt cozi atât pe sensul de ieșire, cât și de intrare în țară!

Minivacanța de Paște este pe sfârșite, astfel că frontierele din vestul țării s-au aglomerat din nou!

Se așteaptă și 40 de minute pe sensul de ieșire din țară la vămile Nădlac și Nădlac II. Ceva mai aerisit este traficul pe la Cenad, unde timpii de așteptare sunt cuprinși între 10 și 20 de minute, conform Centrului Info Trafic al Poliției de Frontieră.

Românii care au petrecut Paștele în străinătate se întorc astăzi acasă. Astfel că aglomerație este și pe sensul de intrare în țară. La Nădlac II, se așteaptă peste 40 de minute pentru verificarea documentelor. În schimb la Nădlac și Cenad, timpii de așteptare sunt de 20, respectiv 10 minute.

De menționat însă faptul că timpii de așteptare se modifică de la o oră la alta. Traficul prin punctele de trecere a frontierei în timp real poate fi consultat AICI.

Polițiștii de frontieră recomandă românilor care pleacă din țară, dar și celor care se întorc acasă să folosească toate punctele de frontieră deschise, pentru a evita aglomerația.

Reamintim că, la frontiera româno-ungară sunt deschise 12 puncte de trecere cu specific rutier, iar la graniţa cu Serbia sunt operaţionale 8 puncte de trecere.

La graniţa cu Ungaria sunt deschise 12 puncte de trecere în regim internaţional după cum urmează:

* pe raza județului TimișPTF Cenad,

* pe raza județului AradPTF Nădlac, PTF Nădlac II, PTF Turnu și PTF Vărşand,

* pe raza județului BihorPTF Salonta, PTF Borș, PTF Borș II, PTF Valea lui Mihai și PTF Săcuieni,

* pe raza județului Satu MarePTF Petea și PTF Urziceni.

La frontiera Serbia sunt 8 puncte de trecere cu specific rutier, după cum urmează:

* pe raza județului TimișPTF Jimbolia și PTF Moravița. Totodată PTF Valcani, PTF Foeni și PTF Lunga sunt deschise zilnic, în intervalul 08:00 – 20:00 (ora României), pentru autoturisme și mijloace de transport până la 3,5 tone.

* pe raza județului Caraș-SeverinPTF Naidăș,

* pe raza județului MehedințiPTF Porțile de Fier I și Porțile de Fier II.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.