Skip to main content

Leii din Banat joacă, mâine, ultimul meci acasă din sezonul 2023/2024!

Baschetbaliștii timișoreni joacă împotriva celor de la CS Vâlcea, în ultimul meci de acasă și luptă pentru locul al treisprezecelea.

Partida are loc mâine de la ora 18.00, la sala Constantin Jude.

SCM Timișoara conduce cu 1-0 la partide, după victoria de vineri, 3 mai, de la Rm. Vâlcea, 88-73. Seria se dispută după sistemul „două din trei”.

Acesta va fi al 45-lea meci din acest sezon pentru „Leii din Banat” și ultimul pe teren propriu. În cazul unui succes al alb-violeților, va fi de asemenea ultimul meci al stagiunii. Un sezon în care SCM Timișoara a devenit vicecampioană în Alpe Adria Cup.

În pauza partidei de mâine, veți putea face cunoștință cu voluntarii care ne-au sprijinit în acest campionat, iar în pauzele dintre sferturi (1/2 și ¾) vor fi lansate în tribune cadouri oferite de partenerii noștri”, transmit reprezentanții echipei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.