Skip to main content

Lucrările la strada din spatele Pieței Badea Cârțan au fost finalizate! A fost turnat un strat nou de asfalt și au fost reamenajate locurile de parcare

Au fost finalizate lucrările în spatele Pieței Badea Cârțan! Strada a fost reasflatată și totodată au fost reamenajate și locurile de parcare.

Acum însă, șantierul se mută în fața Pieței, pe strada cu liniile de tramvai. Conform municipalității, se vor monta separatoare de trafic, de-a lungul liniilor de tramvai, pe un tronson de 150 de metri, pentru ca mijloacele de transport în comun să nu mai rămână blocate printre mașini.

Gata cu slalom-ul printre microbuze și dubițe cu marfă, în Badea Cârțan! Strada este mai aerisită după reasfaltarea carosabilului și reamenajarea locurilor de parcare, iar cumpărătorii ajung mai ușor la tarabe. Vom continua în fața pieței, unde circulația tramvaielor este îngreunată de mașinile care circulă pe linii. Tot în Piața Badea Cârțan, unde a fost modernizată și hala de lactate, se fac reparații la fațadă”, spune viceprimarul Ruben Lațcău.

În urma intervențiilor în zonă, traficul rutier va fi mai aerisit, atât pentru mașini, cât și pentru tramvaie, iar accesul timișorenilor la tarabe va fi mai accesibil.

Reprezentanții municipalității anunță că vor continua intervențiile și în piețele Doina și 700, imediat după sărbători. Aici va fi schimbat mobilierul și acoperișul. În Piața Doina va fi asfaltată platforma, va fi înlocuit acoperișul, va fi realizată hidroizolația și vor fi executate reparații în hala de lactate. Iar în Piața 700 vor fi refăcute acoperișul și platforma și va fi montat un sistem modern de climatizare în hala cu flori.

Și în Piața Lipovei, condițiile se vor îmbunătăți atât pentru comercianți, cât și pentru cumpărători. Acoperișul este gata și continuă lucrările de reamenajare a spațiilor și a platformei și se fac reparații la fațada complexului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.