Skip to main content

Trafic infernal şi nervi întinşi la maximum! Primăria închide traficul pe mai multe străzi din Timişoara

Ca urmare a solicitărilor făcute de firmele care realizează lucrări în diferite zone ale oraşului, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timişoara a aprobat noi restricţii de trafic.

Astfel, săptămâna viitoare, de luni până duminică inclusiv, va fi închisă complet,circulaţia rutieră pe Calea Bogdăneștilor, în zona intersecției cu str. Dunărea și str. Războieni.

Vestea bună este că fi permis, provizoriu, traficul prin intersecţia cu strada Madona (traversare peste liniile de tramvai).

CITEŞTE ŞI: Concert Alina Eremia în cadrul campaniei „Comunitatea e cu tine”, organizat de Universitatea Ştiinţele Vieţii

Aceste restricţii sunt necesare pentru efectuarea lucrărilor din cadrul proiectului ”Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 5 – Calea Bogdăneștilor”.

Marţi, între orele 06:00 – 16:00, se închide traficul rutier pe strada Grigore Alexandrescu, în dreptul intersecției cu strada Ion Flueraș, pe ambele benzi de circulație, pe sensul de mers spre Calea Aradului.

De miercuri dimineaţa, de la ora 9 :00 până joi după-amiază, la lora 16 :00, va fi închisă circulaţia rutieră în intersecția străzii Maresal Alexandru Averescu cu strada Traian Vuia.

Vor fi restricţii şi pe strada Simion Bărnuţiu, după cum urmează:

  • în perioada 11.10.2023-28.10.2023, se închide traficul, în zona intersecției cu str. Mihail Kogălniceanu;
  • în perioada 11.10.2023-28.10.2023 se închide intrarea în Piața Badea Cârțan.

De restricţii nu scapă nici şoferii care tranzitează zona de sud a oraşului, mai exact strada Ulpia Traiană, pe sectorul cuprins între intersecția cu strada Mureș și intersecția cu strada Mareșal Alexandru Averescu.

Pe acest tronson de drum se va circula cu restricţii de joi, 12 octombrie, până în prima zi a lunii decembrie, pentru execuția rețelei magistrale de alimentare cu apă.

CITEŞTE ŞI: Primăria Timișoara a primit de la AFM lista cu persoanele înscrise în Programul Rabla Local! Următorii pași pe care trebuie să-i facă cei care vor să scape de mașinile vechi

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.