Skip to main content

Trafic infernal şi nervi întinşi la maximum! Primăria închide traficul pe mai multe străzi din Timişoara

Ca urmare a solicitărilor făcute de firmele care realizează lucrări în diferite zone ale oraşului, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timişoara a aprobat noi restricţii de trafic.

Astfel, săptămâna viitoare, de luni până duminică inclusiv, va fi închisă complet,circulaţia rutieră pe Calea Bogdăneștilor, în zona intersecției cu str. Dunărea și str. Războieni.

Vestea bună este că fi permis, provizoriu, traficul prin intersecţia cu strada Madona (traversare peste liniile de tramvai).

CITEŞTE ŞI: Concert Alina Eremia în cadrul campaniei „Comunitatea e cu tine”, organizat de Universitatea Ştiinţele Vieţii

Aceste restricţii sunt necesare pentru efectuarea lucrărilor din cadrul proiectului ”Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 5 – Calea Bogdăneștilor”.

Marţi, între orele 06:00 – 16:00, se închide traficul rutier pe strada Grigore Alexandrescu, în dreptul intersecției cu strada Ion Flueraș, pe ambele benzi de circulație, pe sensul de mers spre Calea Aradului.

De miercuri dimineaţa, de la ora 9 :00 până joi după-amiază, la lora 16 :00, va fi închisă circulaţia rutieră în intersecția străzii Maresal Alexandru Averescu cu strada Traian Vuia.

Vor fi restricţii şi pe strada Simion Bărnuţiu, după cum urmează:

  • în perioada 11.10.2023-28.10.2023, se închide traficul, în zona intersecției cu str. Mihail Kogălniceanu;
  • în perioada 11.10.2023-28.10.2023 se închide intrarea în Piața Badea Cârțan.

De restricţii nu scapă nici şoferii care tranzitează zona de sud a oraşului, mai exact strada Ulpia Traiană, pe sectorul cuprins între intersecția cu strada Mureș și intersecția cu strada Mareșal Alexandru Averescu.

Pe acest tronson de drum se va circula cu restricţii de joi, 12 octombrie, până în prima zi a lunii decembrie, pentru execuția rețelei magistrale de alimentare cu apă.

CITEŞTE ŞI: Primăria Timișoara a primit de la AFM lista cu persoanele înscrise în Programul Rabla Local! Următorii pași pe care trebuie să-i facă cei care vor să scape de mașinile vechi

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.