Skip to main content

Partidă de amor, încheiată la Poliţie! Ce au făcut două prostituate după ce au întreţinut relaţii sexuale cu un client?

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din judeţul Timiş, şi-a dorit o partidă de sex în trei, însă femeile la care a apelat pentru asta, aveau alte planuri.

Este vorba despre două prostituate din Călan, judeţul Hunedoara, care au fost de acord cu bărbatul de 50 de ani şi l-au însoţit pe DN66, în afara localităţii Ruşi.

CITEŞTE ŞI: Trafic infernal şi nervi întinşi la maximum! Primăria închide traficul pe mai multe străzi din Timişoara

După ce i-au îndeplinit clientului, toate fanteziile, femeile i-au furat toţi banii pe care acesta îi avea în portofel.

Când şi-a dat seama că a fost păcălit, omul s-a dus direct la Poliţie, iar suspectele au fost capturate.

„În data de 05 octombrie 2022, în jurul orei 13:45, poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 13:15, două femei i-au sustras o sumă de bani unui bărbat în vârstă de 50 ani, din judeţul Timiș. Persoana vătămată le-a relatat poliţiştilor că ar fi mers împreună cu două femei pe DN66, la intrarea în localitatea Ruși, pentru a întreține relații sexuale, însă a constatat faptul că din portofelul pe care îl avea asupra sa îi lipsesc 1.100 de lei și 200 de euro. În urma verificărilor în teren, poliţiştii au identificat cele două femei, una în vârstă de 46 de ani şi alta de 30 ani, ambele din orașul Călan”, transmite IPJ Hunedoara.

Cele două femei s-au ales cu dosare penale pentru furt şi au fost amendate şi pentru că practică prostituţia.

CITEŞTE ŞI: Concert Alina Eremia în cadrul campaniei „Comunitatea e cu tine”, organizat de Universitatea Ştiinţele Vieţii

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.