Skip to main content

Partidă de amor, încheiată la Poliţie! Ce au făcut două prostituate după ce au întreţinut relaţii sexuale cu un client?

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din judeţul Timiş, şi-a dorit o partidă de sex în trei, însă femeile la care a apelat pentru asta, aveau alte planuri.

Este vorba despre două prostituate din Călan, judeţul Hunedoara, care au fost de acord cu bărbatul de 50 de ani şi l-au însoţit pe DN66, în afara localităţii Ruşi.

CITEŞTE ŞI: Trafic infernal şi nervi întinşi la maximum! Primăria închide traficul pe mai multe străzi din Timişoara

După ce i-au îndeplinit clientului, toate fanteziile, femeile i-au furat toţi banii pe care acesta îi avea în portofel.

Când şi-a dat seama că a fost păcălit, omul s-a dus direct la Poliţie, iar suspectele au fost capturate.

„În data de 05 octombrie 2022, în jurul orei 13:45, poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 13:15, două femei i-au sustras o sumă de bani unui bărbat în vârstă de 50 ani, din judeţul Timiș. Persoana vătămată le-a relatat poliţiştilor că ar fi mers împreună cu două femei pe DN66, la intrarea în localitatea Ruși, pentru a întreține relații sexuale, însă a constatat faptul că din portofelul pe care îl avea asupra sa îi lipsesc 1.100 de lei și 200 de euro. În urma verificărilor în teren, poliţiştii au identificat cele două femei, una în vârstă de 46 de ani şi alta de 30 ani, ambele din orașul Călan”, transmite IPJ Hunedoara.

Cele două femei s-au ales cu dosare penale pentru furt şi au fost amendate şi pentru că practică prostituţia.

CITEŞTE ŞI: Concert Alina Eremia în cadrul campaniei „Comunitatea e cu tine”, organizat de Universitatea Ştiinţele Vieţii

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.