Skip to main content

Trafic de droguri, în curtea şcolii! Doi tineri din Timişoara, prinşi în timp ce tranzacţionau substanţe interzise

Janadarmii de la Gruparea Mobilă Timişoara, aflaţi în patrulare, au observat, în curtea unei unităţi de învătăţământ, doi tineri care aveau un comportament ciudat.

S-au apropiat de ei, i-ai identificat iar în timpul verificărilor au descoperit că cei doi aveau asupra lor, droguri.

CITEŞTE ŞI: Hai în echipa Filarmonicii Banatul! Concurs pentru postul de garderobier

Totul s-a întâmplat în curtea Colegiului Tehnic de Vest din Timişoara, însă niciunul dintre cei doi tineri de 16, respectiv 18 ani, nu este elev acolo.

Ba mai mult, adolescentul de 16 ani avea şi un cântar asupra lui, semn că el este cel care vindea drogurile.

“Jandarmilor le-a atras atenția comportamentul suspect al celor doi, iar în urma verificărilor, au descoperit asupra lor plicuri transparente cu substanță pulverulentă cristalină. Minorul, în vârstă de 16 ani, care nu învăța în liceul respectiv, deținea cea mai mare cantitate din substanța găsită și un cântar electronic. Acesta a declarat că achiziționase materia pentru o petrecere la care urma să participe și că îi oferise prietenului său, cu care era la momentul identificării de către jandarmi, un pliculeț cu substanță pentru consum”, transmite Gruparea Mobilă de Jandarmi Timişoara.

Tânărul de 18 ani are antecendente. Recent, el a fost liberat condiţionat după ce a ispășit o pedeapsă privativă de libertate.

CITEŞTE ŞI: Mâine se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în alte două localități din județ!

El le-a spus jandarmilor că a cumpărat drogurile din curiozitate.

Pe fir au intrat acum şi poliţiştii de la BCCO, care au deschis în acest caz o anchetă, pentru a afla cine este în spatele acestei tranzacţii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.