Skip to main content

Hai în echipa Filarmonicii Banatul! Concurs pentru postul de garderobier

Filarmonica Banat Timișoara anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției de garderobier, oferind astfel oportunitatea celor interesați să facă parte din echipa instituției de prestigiu.

Concursul va avea loc în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la sediul Filarmonicii Banat Timișoara.

Pentru cei interesați, data limită de depunere a dosarelor de concurs este 3 octombrie 2023, ora 14:00.

Dosarele trebuie depuse la Biroul Resurse Umane și Comunicare al Filarmonicii Banat Timișoara, situat pe Bulevardul C. D. Loga nr. 2.

Perioada de primire a dosarelor este de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-14:00.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină documente și informații relevante despre candidat, așa cum sunt specificate în detaliu în documentul oficial disponibil AICI.

Filarmonica Banat Timișoara încurajează candidații interesați să se informeze în detaliu despre cerințele și procedura de concurs, invitându-i să participe activ în procesul de selecție pentru această funcție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.