Skip to main content

Hai în echipa Filarmonicii Banatul! Concurs pentru postul de garderobier

Filarmonica Banat Timișoara anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției de garderobier, oferind astfel oportunitatea celor interesați să facă parte din echipa instituției de prestigiu.

Concursul va avea loc în data de 10 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la sediul Filarmonicii Banat Timișoara.

Pentru cei interesați, data limită de depunere a dosarelor de concurs este 3 octombrie 2023, ora 14:00.

Dosarele trebuie depuse la Biroul Resurse Umane și Comunicare al Filarmonicii Banat Timișoara, situat pe Bulevardul C. D. Loga nr. 2.

Perioada de primire a dosarelor este de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-14:00.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină documente și informații relevante despre candidat, așa cum sunt specificate în detaliu în documentul oficial disponibil AICI.

Filarmonica Banat Timișoara încurajează candidații interesați să se informeze în detaliu despre cerințele și procedura de concurs, invitându-i să participe activ în procesul de selecție pentru această funcție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.