Skip to main content

Trafic blocat, după ce un tir încărcat cu substanţe chimice a fost lovit de o locomotivă

Accident feroviar, în urmă cu puţin timp, în apropiere de Timişoara, unde o locomotivă a intrat în plin într-un tir încărcat cu azotat de amoniu şi pentauxido de fosfor.

Din fericire, concentraţia de azotat de amoniu este una scăzută, astfel că nu există pericol de explozie.

CITEŞTE ŞI: Patru poliţişti, anchetaţi penal, pentru că dădeau permise de conducere, contra cost. Candidaţii plăteau până la 400 de euro

Accidentul s-a petrecut între localitățile Becicherecu Mic și Dudeștii Noi unde s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de pompieri, medici şi poliţişti.

Nu s-au înregistrat victime, însă traficul rutier este blocat.

„Din primele informații, autotrenul este încărcat cu aproximativ 20 tone de azotat de amoniu 16% și pentauxido de fosfor 20%. Conducătorii autotrenului și locomotivei nu necesită îngrijiri medicale. La fața locului se intervine cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare grea, un echipaj CBRN și o ambulanță SAJ. Nu există scurgeri de combustibil și nici instalații defecte”, transmite ISU Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.