Skip to main content

Tradiție și generozitate! Corul Avocaților din Timișoara, în concert caritabil la Catedrala Ortodoxă Sârbă

Mâine, de la ora 19:00, Catedrala Ortodoxă Sârbă din Timișoara va găzdui concertul caritabil de colinde susținut de Corul Avocaților din Baroul Timiș, sub bagheta doamnei dirijor Mihaela-Codruța Niculescu.

Corul Avocaților s-a reunit și în acest al șaptelea an de la înființare, pentru tradiționalul concert caritabil de Crăciun.

„Concertul de anul acesta, aflat la cea de-a șaptea editie, se alătură și suitei de evenimente de încheiere a Capitalei Europene a Culturii, atât prin dăruirea colegilor de cor, precum si prin receptivitatea publicului timișorean. Donațiile colectate cu ocazia edițiilor precedente au ajutat mulți copii bolnavi sau nevoiași, prin intermediul Fundației United Way, motiv pentru care susținem cu entuziasm un nou concert sub bagheta doamnei dirijor Mihaela-Codruța Niculescu. De această dată, partenerul charity al concertului este Asociația Copii și Zâne. Bucuria de a cânta va fi amplificată de ospitalitatea gazdelor, prin dl. Vicar dr. Marinco Marcov și Pr. Ioța Nestorovici, precum și de invitații acestei ediții. Sperăm ca atmosfera pe care o vom crea să fie un îndemn să ne bucurăm unii de altii, precum și să contribuim la ameliorarea vieților unor copii cu afecțiuni de autism”, a declarat inițiatorul corului, av. Paul-Filip Ciucur.

Soliștii din acest an sunt Claudia Azgur, Maria Istrate, Ivana Micin și Paul Ciucur.

La toacă şi clopot este Luca Nicolae Niculescu iar acompaniamentul de pian asigurat de Laura Leontiuc. Prezentarea evenimentului și recitarea unor poezii de Radu Gyr vor fi realizate de doamna Adina Motica.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.