Skip to main content

Femeie încarcerată, după ce s-a răsturnat cu maşina! Autoturismul a căzut câţiva metri în gol

Accident grav, în această dimineaţă, când o şoferiţă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat, pe marginea dumului, la o diferenţă de nivel, de câţiva metri.

Totul s-a întâmplat la ieşirea din localitatea bihoreană Aleșd, spre Aștileu, iar autoturismul a ajuns cu roţile în sus.

Martor la întreaga scenă a fost Sorin Lup, un pompier aflat în timpul liber care nu a stat pe gânduri şi a intervenit de urgenţă, pentru salvarea femeii care era singură în maşină.

CITEŞTE ŞI: Tradiție și generozitate! Corul Avocaților din Timișoara, în concert caritabil la Catedrala Ortodoxă Sârbă

Cu ajutorul altor conducători auto, Sorin a reuşit să o scoată pe şoferiţă din maşina distrusă şi a predat-o, ulterior, echipelor medicale care au ajuns, între timp, la locul accidentului.

"Apelul la 112 a fost efectuat, la ora 08.13, chiar de plutonier adjutant Lup Sorin, subofițer operativ în cadrul Stației de Pompieri Aleșd, care îndreptându-se spre casă, pe DJ 764, a asistat la producerea unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism în care se afla doar șoferița. La fața locului au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Până la sosirea colegilor, Sorin, ajutat de alți participanți la trafic, care au ridicat mașina pentru a-i facilita accesul la victimă, a evacuat femeia din autoturismul răsturnat, a evaluat-o și a așezat-o în poziția de siguranță", transmite ISU Bihor.

Femeia a primit primele îngrijiri la faţa locului, după care a fost transportată de urgenţă la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.