Skip to main content

TOPUL școlilor la care părinții și-au înscris micuții, în clasa pregătitoare

Peste 2000 de micuți au fost înscriși de părinți în clasa pregătitoare în tot județul Timiș. Dintre dosarele depuse, 1972 au fost validate, iar 107 nu au întrunit toate condițiile necesare.

La Timișoara, la fel ca în anii trecuți la cea mai mare căutare a fost Școala Gimnazială nr 30 din zona Soarelui, unde au fost înscriși 108 copii. Pe locul doi în preferințele părinților a fost Școala Gimnazială nr. 24, iar pe locul trei Școala Gimnazială nr 19, Avram Iancu.

Cele trei școli gimnaziale au fost urmate în top de două licee de prestigiu din orașul de pe Bega. Este vorba despre Colegiul Național Bănățean și de Liceul Teoretic Grigore Moisil.

În cealaltă parte a topului, există școli la care a fost înscriși pentru clasa pregătitoare doar câte un elev. Acestea sunt: Școala Gimnazială Boldur, Școala Gimnazială Gottlob, Școala Gimnazială Izvin, Școala Gimnazială Jamu Mare, Școala Gimnazială Pișchia, Școala Gimnazială Rudolf Walter Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.