Ultimele noutăți legislative din domeniul construcțiilor și urbanismului, prezentate firmelor de profil

Firmele de construcții din Timiș și nu numai, au participat la un seminar organizat de CCIAT, de unde au aflat ultimele noutăți în domeniu.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu Inspectoratul Regional în Construcţii Vest Timișoara, Consiliul Judeţean Timiş, Primăria Municipiului Timişoara, Direcția Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniul Naţional şi Ordinul Arhitecţilor din România – Filiala Teritorială Timiş, au organizat astăzi o conferinţă ce a avut ca temă modificările din legislaţia construcţiilor şi urbanismului.

La dezbatere au participat reprezentanți de firme de construcții, firme și cabinete de arhitectură, dezvoltatori imobiliari, instituții și mediul universitar de profil, dar și reprezentanți ai autorităților locale.

Este foarte important să existe discuții între cei implicați în acest domeniu atât de important al construcțiilor și urbanismului, cu atât mai mult cu cât au avut loc modificări semnificative de legislație. Cred că este foarte important să punem umărul toți cei care, într-un fel sau altul, de la proiectanți, executanți, instituții de control, municipalitate sau autoritate județeană, pentru a genera propuneri pe care să le transmitem parlamentarilor, astfel încât să avem o legislație cât mai bună„, le-a transmis primarul Nicolae Robu participanților la seminar.

Eu vă spun că anul acesta, conducerea CCIAT și a propus să continue, la o nouă dimensiune, parteneriatul cu ministerele și cu strcturile guvernamentale. Sperăm ca acest parteneriat, așa cum ni l-am propus, de la începutul anului, va continua și se va împlini ceea ce ne dorim. De la începutul anului, firmele timișene au propus spre dezbatere o temă importantă, care vizează domeniul construcțiilor. De aceea, noi suntem aici și organizam acest eveniment„, a spus Florica Chiriță, directorul general al CCIA Timiș.

Seria seminariilor organizate de CCIAT, continuă. Reprezentanții Camerei vor să informeze firmele din Timiș, din toate domeniile, cu privire la noutățile legislative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.