Skip to main content

Ultimele noutăți legislative din domeniul construcțiilor și urbanismului, prezentate firmelor de profil

Firmele de construcții din Timiș și nu numai, au participat la un seminar organizat de CCIAT, de unde au aflat ultimele noutăți în domeniu.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu Inspectoratul Regional în Construcţii Vest Timișoara, Consiliul Judeţean Timiş, Primăria Municipiului Timişoara, Direcția Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniul Naţional şi Ordinul Arhitecţilor din România – Filiala Teritorială Timiş, au organizat astăzi o conferinţă ce a avut ca temă modificările din legislaţia construcţiilor şi urbanismului.

La dezbatere au participat reprezentanți de firme de construcții, firme și cabinete de arhitectură, dezvoltatori imobiliari, instituții și mediul universitar de profil, dar și reprezentanți ai autorităților locale.

Este foarte important să existe discuții între cei implicați în acest domeniu atât de important al construcțiilor și urbanismului, cu atât mai mult cu cât au avut loc modificări semnificative de legislație. Cred că este foarte important să punem umărul toți cei care, într-un fel sau altul, de la proiectanți, executanți, instituții de control, municipalitate sau autoritate județeană, pentru a genera propuneri pe care să le transmitem parlamentarilor, astfel încât să avem o legislație cât mai bună„, le-a transmis primarul Nicolae Robu participanților la seminar.

Eu vă spun că anul acesta, conducerea CCIAT și a propus să continue, la o nouă dimensiune, parteneriatul cu ministerele și cu strcturile guvernamentale. Sperăm ca acest parteneriat, așa cum ni l-am propus, de la începutul anului, va continua și se va împlini ceea ce ne dorim. De la începutul anului, firmele timișene au propus spre dezbatere o temă importantă, care vizează domeniul construcțiilor. De aceea, noi suntem aici și organizam acest eveniment„, a spus Florica Chiriță, directorul general al CCIA Timiș.

Seria seminariilor organizate de CCIAT, continuă. Reprezentanții Camerei vor să informeze firmele din Timiș, din toate domeniile, cu privire la noutățile legislative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.