Skip to main content

Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferii indisciplinați! Câte procese verbale au scris polițiștii în patru ore?

Amenzi de 22.000 de lei, date șoferilor în numai patru ore! 

Poliţiştii timișoreni au verificat dacă șoferii respectă semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere. Însă în doar câteva ore au reușit să dea amenzi record, de peste 22.000 de lei.

Azi, 02 martie, între orele 09.00-13.00, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au efectuat o acţiune pe raza municipiului, la intersecţia străzilor Republicii cu Circumvalaţiunii, în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor auto. Astfel, poliţiştii au aplicat 123 de sancţiuni contravenţionale, 83 dintre acestea fiind pentru nerespectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Au fost sancţionaţi şi şoferii care nu aveau asupra lor documentele prevăzute de lege, precum şi cei care nu purtau centura de siguranţă în timpul deplasării sau foloseau telefonul mobil fără a utiliza dispozitivul mâini-libere.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.