Timișorenii din Calea Șagului pot să vină cu sugestii pentru Magistrala Verde! Trebuie doar să completeze un chestionar

Primăria Timișoara se consultă locuitorii din Calea Șagului pentru proiectul de Magistrală Verde!

Așadar, municipalitatea invită cetățenii care utilizează Calea Șagului și Bulevardul 16 Decembrie 1989 să își exprime opiniile legate de calitatea drumurilor, pistelor, trotuarelor și ce probleme întâmpină de zi cu zi pe aceste bulevarde.

Am promis că toate proiectele mari de dezvoltare ale orașului le gândim în consultare cu timișorenii. Și exact asta facem. Este a doua investiție majoră pentru Timișoara, după regenerarea zonei Traian, în care îi ascultăm pe cetățeni încă de la faza de design. Magistrala Verde Șagului va schimba fața mai multor cartiere și vă așteptăm opinia. Este esențial să colectăm cât mai multe păreri încă din această fază de început pentru a avea un proiect care răspunde la cât mai multe din nevoile cetățenilor„, transmite primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Opiniile vor fi colectate prin chestionarul realizat în cadrul proiectului de investiții „Magistrala Verde Calea Șagului”, proiect aflat acum la stadiul de studiu de fezabilitate. Pe baza acestor opinii vor fi propuse soluțiile care să îmbunătățească mobilitatea în zonă. Ulterior, aceste soluții vor putea fi consultate de către cetățenii care locuiesc în cartierele respective sau folosesc bulevardele pentru tranzit.

Chestionarul poate fi completat aici: https://decidem.primariatm.ro/processes/magistralaverde

Completarea chestionarului durează aproximativ 5 minute și va fi disponibil perioada 22 noiembrie – 5 decembrie. Chestionarul este realizat de FIP Consulting, firma responsabilă de proiectarea acestui obiectiv.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.