Skip to main content

Muncitor mort, în Timiș, după ce a fost surprins de un mal de pământ care s-a prăbușit în timpul unor lucrări!

Un bărbat de 43 de ani, care lucra la o instalație de canalizare și-a pierdut viața, după ce a fost surprins de un mal de pământ.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori, pentru extragerea persoanei blocate.

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, Lugoj și Stației Buziaș intervin în localitatea Bacova pentru extragerea unei persoane rămase blocată sub pământ surpat. La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, un autocamion cu container multirisc, două buldoexcavatoare și o ambulanță SMURD cu medic. În urma cu puțin timp a fost găsit trupul victimei. În acest moment se intervine pentru extragerea la suprafață”, transmite ISU Timiș.

Din păcate, victima a fost declarată decedată. Polițiștii timișeni au deschis o anchetă în acest caz.

Polițiștii Orașului Buziaș au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 43 de ani, ce lucra la o instalație de canalizare pe raza localității Bacova, ar fi fost surprins de un mal de pământ. Bărbatul a decedat. Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, transmite IPJ Timiș.

Și inspectorii de muncă au demarat o anchetă, în acest caz.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.