Skip to main content

Timişoara, capitala inventicii româneşti şi internaţionale! Universitatea Ştiinţele Vieţii organizează o nouă ediţie a Salonul Internațional de Invenții și Inovații

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” organizează, în parteneriat cu Societatea Inventatorilor din Banat, Salonul Internațional de Invenții și Inovații „TRAIAN VUIA” Timișoara.

Evenimentul, ajuns la cea de-a noua ediţie, are loc în perioada 15-17 iunie 2023 şi celebrează cercetarea, inventica și demonstrează că rezultatul colaborării reprezintă un flux permanent și reciproc de informație, noutate și progres.

CITEŞTE ŞI: Hai să descoperi „harta secretă” a Timişoarei! UVT te invită la un documentar captivant care îţi va arăta oraşul, dintr-o altă perspectivă

Salonul este un eveniment științific devenit un brand al orașului Timișoara, care, anul acesta nu este doar Capitală culturală europeană, ci și capitala inventicii românești și internaționale.

La eveniment vor participa inventatori si cercetători, reprezentanţi de la diferite universităţi, institute, societăţi comerciale, centre de cercetare sau companii, dar şi persoane fizice care, prin prezentarea rezultatelor muncii şi creatiei personale, vor încerca să facă din acest eveniment, unul interactiv, functional şi emblematic.

Programul Salonului se va desfășura astfel:

15 iunie, ora 11.00 – deschiderea oficială a Salonului

15 iunie, 12.00-18.00 – jurizare

16 iunie, 9.00-18.00 – Jurizare, vizitare standuri, ateliere de lucru, Workshop-uri

17 iunie, 9.00-15.00 – Vizitare standuri

17 iunie, 15.00 – Acordarea medaliilor în standuri

17 iunie, 18.00 – Festivitatea de premiere, închiderea oficială a Salonului

Înscrierile de participare se depun până la data de 28 mai 2023 la următoarea adresă: salontraianvuia@usvt.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.