Skip to main content

Timişoara, capitala inventicii româneşti şi internaţionale! Universitatea Ştiinţele Vieţii organizează o nouă ediţie a Salonul Internațional de Invenții și Inovații

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” organizează, în parteneriat cu Societatea Inventatorilor din Banat, Salonul Internațional de Invenții și Inovații „TRAIAN VUIA” Timișoara.

Evenimentul, ajuns la cea de-a noua ediţie, are loc în perioada 15-17 iunie 2023 şi celebrează cercetarea, inventica și demonstrează că rezultatul colaborării reprezintă un flux permanent și reciproc de informație, noutate și progres.

CITEŞTE ŞI: Hai să descoperi „harta secretă” a Timişoarei! UVT te invită la un documentar captivant care îţi va arăta oraşul, dintr-o altă perspectivă

Salonul este un eveniment științific devenit un brand al orașului Timișoara, care, anul acesta nu este doar Capitală culturală europeană, ci și capitala inventicii românești și internaționale.

La eveniment vor participa inventatori si cercetători, reprezentanţi de la diferite universităţi, institute, societăţi comerciale, centre de cercetare sau companii, dar şi persoane fizice care, prin prezentarea rezultatelor muncii şi creatiei personale, vor încerca să facă din acest eveniment, unul interactiv, functional şi emblematic.

Programul Salonului se va desfășura astfel:

15 iunie, ora 11.00 – deschiderea oficială a Salonului

15 iunie, 12.00-18.00 – jurizare

16 iunie, 9.00-18.00 – Jurizare, vizitare standuri, ateliere de lucru, Workshop-uri

17 iunie, 9.00-15.00 – Vizitare standuri

17 iunie, 15.00 – Acordarea medaliilor în standuri

17 iunie, 18.00 – Festivitatea de premiere, închiderea oficială a Salonului

Înscrierile de participare se depun până la data de 28 mai 2023 la următoarea adresă: salontraianvuia@usvt.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.