Ţi se rupe sufletul! Bunicuţ desculţ, îmbrăcat doar în pijamale şi cu o branulă în braţ, rătăcind pe străzi!

Un bătrân, plecat din spital doar în pijamale şi desculţ, găsit de poliţiştii locali, rătăcind pe străzile din zona centrală a oraşului.

Agenţii locali aflați în patrulare în seara zilei de ieri, au observat, în jurul orei 19.00, un bărbat în pijama, desculț, care se mergea dinspre Piața Mărăști pe strada Sergent Constantin Mușat.

Mai mult, bătrânul avea și o branulă în mână, motiv pentru care polițiștii locali și-au dat seama că acesta era plecat dintr-o unitate spitalicească, deși el nu recunoștea acest lucru.

Imediat l-au preluat pe bărbatul identificat ca fiind din Timișoara și având vârsta de 67 de ani, și l-au dus la Spitalul Municipal, unde l-au predat personalului de acolo.

Aceștia și-au recunoscut pacientul, declarând cu nu este la prima tentativă de a fugi din spital, având și unele dereglări de natură psihică. De altfel, medicii erau pe punctul de a anunța dispariția batrânului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.