VIDEO Plantaţie de cannabis, în pădure! Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti

Plantaţie de cannabis, descoperită de poliţiştii împreună cu procurorii DIICOT, care au descins la două adrese ale unor bărbaţi suspecţi de trafic de droguri de risc.

Anchetatorii au stabilit faptul că, pe parcursul anului 2022, cei doi au înfiinţat și întreținut o cultură de canabis, pe un teren situat în apropierea comunei Domaşnea din județul Caraș-Severin, într-o locație izolată și greu accesibilă, înconjurată de pădure. Aici au fost amenajate diferite instalații de irigare prin picurare, folosind inclusiv fertilizatori pentru dezvoltarea rapidă a plantelor. Semințele de cannabis ar fi fost procurate din Spania.

După recoltare, plantele ar fi fost prelucrate și pregătite pentru distribuție într-o anexă situată în apropierea plantației outdoor, urmând a fi distribuite în Caraș-Severin, Timiș și Gorj, fie în mod direct, fie prin intermediari.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 97 de plante de cannabis, în diferite stadii de vegetație, cu înălțimi cuprinse între 1 și 2 m, în cantitate totală de peste 150 de kilograme de masă verde brută, peste 50 de kilograme de muguri de cannabis, masă verde uscată, 5 grame de substanță pulverulentă, susceptibilă a fi cocaină, un aparat de vidare a pungilor, un generator de curent cu suflantă cu aer cald, o instalație de irigare, pompă de stropit plante, 4 telefoane mobile, 1 grinder și 3 cântare de precizie.

Doi bărbați, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere, au fost conduși la audieri, fiind reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, 23 septembrie, magistraţii au dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați, pentru 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.