Skip to main content

Tramvai tras de cai, pe străzile Timișoarei! Ce alte surprize pregătește STPT de Ziua Transportului Public

Timișoara marchează pe 8 iulie, 154 de ani de la apariția primului tramvai tras de cai și sărbătorește totodată Ziua Transportului Public.

Cu această ocazie va fi scos pe șine tramvaiul tras de cai. De la ora 10.30, acesta va circula pe traseul Prefectură-Piața Libertății.

Vor avea ocazia să se plimbe cu acest tramvai copiii din cadrul Casei de tip familial Andrei din Timișoara.

În intervalul ora 11:00-11:30, tramvaiul tras de cai va staționa pe linia refugiu din Piața Libertății, iar publicul își va putea face fotografii.

O altă surpriză pregătită de STPT va fi între orele 20:00-22:00. În tramvaiul platformă din Piața Unirii va avea loc un spectacol cu statui vivante și muzică ambientală.

Reprezentanții STPT transmit însă, că sâmbătă, în intervalul orar 9-12, tramvaiele de pe liniile 1, 2, și 6 vor circula deviat, pe următoarele trasee:

  • Liniile 1 și 2: pe traseul existent până în Piața Sf. Maria, apoi pe traseul deviat Piața Bălcescu – Sala Olimpia – Piața Traian – Gara de Est, unde vor întoarce. Returul se va face pe același traseu.
  • Liniile 6a și 6b: pe traseul dus-întors Gara de Nord – Piața Sf. Maria – Piața Bălcescu – Sala Olimpia – Piața Traian – Gara de Est.
  • Pe tronsonul Podul Decebal/giratoriu Prefectură – Piața Traian – Prințul Turcesc – Modern – Pădurea Verde – Gara de Est va circula un minibuz.

”Societatea de Transport Public Timișoara își dorește ca această zi specială să contribuie la promovarea transportului public și să inspire locuitorii orașului să îl aleagă ca opțiune preferată de deplasare. Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături în această zi de sărbătoare”, transmit reprezentanții STPT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.