Skip to main content

Teatrul de Copii din Timişoara se întoarce cu trei premii, din Muntenegru

„Se pare că lucrurile mici devin mari” – este deviza sub care au jucat la Kotor, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii, ediția 30, trupe de teatru din Muntenegru, țara gazdă, Serbia, Islanda, Slovenia, Spania, Croația și România.

Într-o atmosferă estivală, pe scena instalată în aer liber, chiar la poalele munților, în vechiul oraș medieval atât de pitoresc care face parte din patrimoniul cultural UNESCO, spectacolul timișorenilor, Pantofii Roșii, a ținut publicul încă din primele minute, locurile din amfiteatru fiind ocupate de foarte mulți copii care au ales să petreacă o seară la teatru.

CITEŞTE ŞI: Se fac lucrări la Staţia de Tratare a Apei din Dragşina!

Spectacolul foarte bun, profesionalismul, energia și entuziasmul trupei de la „Merlin” a făcut ca juriul festivalului să considere că Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” merită să fie recompensat cu trei premii pentru: Cea mai bună coregrafie- Bacző Tünde, Cea mai bună muzică- Cári Tibor și Cea mai bună interpretare colectivă.

Din distribuția spectacolului a cărui interpretare colectivă e de nota zece fac parte actorii: Patricia Gavril, Magyari Etelka, Cristi Brătoiu, Mădălina Ghițescu Petre, Raul Lăzărescu, Lucian Matei și Laurențiu Pleșa.

“Faptul că Pantofii Roșii are parte și de recunoaștere internațională, după succesul în țară, nu poate decât să ne bucure, dovedind, dacă mai era cazul, că artiști valoroși care simt și gândesc în același fel sau se completează în mod fericit nu pot decât să creeze ceva cu adevărat memorabil”, transmit reprezentanţii teatrului Merlin Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Succes la indigo. Frații gemeni Pietru și Gabriele Șecman urcă, din nou, pe podiumul național la atletism

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.