Skip to main content

Te pregăteşti pentru propria nuntă? Hai la târgul de profil, unde te aşteaptă reduceri uriaşe

La sfârșitul sezonului de nunți, înaintea intrării în post, RAYNA DECOR în colaborare cu CCIAT  oferă publicului un weekend al reducerilor consistente și al lichidărilor de stoc.

Astfel, în perioada 15-17 noiembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT se desfășoară un târg de nuntă care reunește peste 80 de furnizori de servicii de nuntă, pregătiți cu oferte promoționale, lichidări de stoc și oferte early booking.

CITEŞTE ŞI: Rezultate finale în Timiş! Klaus Iohannis, scor uriaş! Barna a scăzut după numărarea tuturor voturilor

Colecțiile de rochii de mireasă ale anului 2019 au reduceri de până la 50%, la fel și costumele de mire.

Cofetăriile au pregătit pachete speciale cu decorul de candy bar gratuit pentru semnarea contractului în acest week-end, restaurantele pregătesc oferte pentru evenimentele organizate în zilele de vineri și duminică și, de asemenea, își fac cunoscută oferta pentru sărbători.

În acest fel, mirii vor putea să își facă o idee asupra pieței de profil, să cunoască furnizorii dar în același timp să beneficieze de o ofertă specială, deoarece la acest târg de nuntă fiecare expozant va propune o ofertă “WHITE WEEKEND”.

Programul „Mărită-ți rochia!” a luat amploare și a devenit o tradiție ca miresele să își aducă rochia în încercarea de a o vinde.

Sunt așteptate peste 150 de rochii în acest program.

Doi actori talentați ai Teatrului National Timișoara vor fi mirele și mireasa evenimentului, vor face urări de bun augur vizitatorilor cât și expozanților, oferindu-le câte o floare, și vor avea ajutoare de nădejde în alaiul lor de nuntă.

CITEŞTE ŞI: Dezamăgire în USR Timiş! Ce mesaj a transmis candidatul la Primăria Timişoarei?

Din dorința de a veni cât mai aproape de oameni, organizatorii l-au invitat pe autorul cărții „Psihologia relațiilor”, un cunoscut blogger și influencer pe rețele de socializare, Radu F. Constantinescu.

Sâmbătă și duminică, el va răspunde la întrebări și va destinde atmosfera, făcând ca mirii să se simtă de la început personajele principale din povestea lor.

Târgul își deschide porțile vineri, 15 noiembrie, ora 13.00.

Program:

Vineri: 13.00 – 20.00

Sâmbătă: 10.00 – 20.00

Duminică: 10.00 – 17.00

Joi, 14 noiembrie, între orele 9.00-20.00, se face preluarea rochiilor de mirese prin programul „Mărită-ți rochia!”.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.