Skip to main content

Taximetrist strâns de gât și amenințat de doi tineri, în timpul unei curse! Făptașii au fost prinși în scurt timp de polițiști

Doi tineri au tâlhărit un taximetrist, în timpul unei curse. Unul dintre ei l-a strâns de gât, iar celălalt i-a luat toți banii.

Totul s-a întâmplat în timpul nopții de luni spre marți în municipiul Hunedoara. Șoferul păgubit a sesizat Poliția, în data de 16 aprilie, în jurul orei 03:10. Acesta le-a povestit oamenilor legii că în timp ce se afla se afla în timpul serviciului, în urma unui apel telefonic, a preluat doi tineri, care i-au solicitat să îi transporte pe strada Arenei din municipiul Hunedoara.

Ajunși la destinație înainte să coboare din autoturism, unul dintre tinerii de 20 ani, care se afla pe bancheta din spatele șoferului l-a prins de gât pe acesta, iar celălalt tânăr i-a sustras suma de aproximativ 900 de lei, ambii tineri părăsind autoturismul și deplasându-se într-o zonă necunoscută.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșiri infracțiunii de tâlhărie.

La data de 17 aprilie 2024, în urma activităților investigative și de cercetare penală desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, au depistat și identificat doi tineri de 20 ani, ambii din municipiul Hunedoara, ca fiind posibili autori ai infracțiunii de tâlhărie, comisă în data de 16.04.2024, împotriva persoanei vătămate de 66 ani, din municipiul Hunedoara”, transmite IPJ Hunedoara.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.

Față de unul dintre tinerii de 20 ani, magistrații au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar față de celălalt tânăr de 20 ani, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.