Skip to main content

Alin Nica despre noul stadion al Timişoarei: Suntem martorii unui trafic de influenţă pentru blocarea acestei investiţii! Simonis şi PSD încercă să şantajeze timişorenii

Epopeea noului stadion din Timişoara ajunge într-o nouă etapă, cea a răfuielilor politice, iar preşedintele CJT îi acuză pe social democraţi că folosesc investiţia ca monedă de schimb pentru voturile de care au nevoie în 9 iunie.

Alin Nica îl acuză în special pe deputatul Alfred Simonis, contracandidatul său, la şefia Consiliului Judeţean Timiş, că îşi face campanie electorală pe acest asubiect.

Asta în contextul în care, Simonis anunţa ieri că săptămâna viitoare, Guvernul va aproba indicatorii tehnico-economici ai obiectivului, într-o şedinţă specială, care s-ar putea ţine chiar în Timişoara.

“Am venit aici să tragem un semnal de alarmă că nu e vorba despre o singură hotărâre de Guvern, ci de două, iar cei de la PSD, în mod intenţionat omit acest lucru, tocmai pentru a şicana Consiliul Judeţean şi pentru a-l împiedica să înceapă procedurile de demolare, vezi Doamne, dacă noi începem procedura de demolare, ei nu mai au nimic de rezolvat şi de anunţat prin aceste combinaţii, la care sunt specialişti, legat de stadion. Stadionul este folosit pur si simplu politicianist şi din simplul inetres electoral al cleor de la PSD, iar eu cred că acest lucru nu este normal”, a spus Alin Nica, preşedintele Consiliul Judeţean Timiş.

În plus, Nica spune că cei de la PSD au amânat intenționat aprobarea documentație necesare pentru demararea lucrărilor la noul stadion pentru această perioadă, încearcând astfel să șantajeze timișorenii și a-i aduce niște voturi în plus contracandidatului său, Alfred Simonis.

Pentru noi este foarte clar că cei de la PSD au amânat intenţionat aprobarea indicatroilot tehnico-economici prin Hotărâre de Guvern, tocmai pentru a-i aproba în timpul campaniei electorale şi pentru a face dina ceastă investiţie, un obiect de şantaj politic la adresa timişorenilor şi să ofere un fel de mită electorală timişorenilor, doar pentru a câştiga câteva procente în plus la alegerile din 9 iunie. Suntem martorii unui trafic de influenţă pentru blocarea acestui stadion (…) Stadionul aparţine judeţului Timiş, CJT este cofinananţator al acestui proiect de investiţii, iar provocarea pe care i-o lansez domnului deputat este să arate un singur document, în care, pe parcursul acestei investiţii, se regăseşte semnătura domniei sale sau atribuţiile pe care le are, astfel încât acest proiect să fie realizat”, a mai spus Nica.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.