Skip to main content

Tânără accidentată pe trecerea de pietoni, în apropiere de Prefectură! Victima a ajuns la spital

O tânără de 21 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a petrecut pe strada Nicu Filipescu din Timișoara, în apropiere de Prefectură.

Șoferul, un bărbat de 43 de ani, nu a observat-o pe tânăra care s-a angajat în traversarea străzii, și a lovit-o în plin.

Tânăra a fost rănită și a fost preluată de o ambulanță care a transportat-o la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a condus un autoturism pe strada Nicu Filipescu dinspre bulevardul Take Ionescu înspre bulevardul Revoluției din 1989, iar la un moment dat a surprins și accidentat o tânără, în vârstă de 21 de ani, în calitate de pieton, angajată în traversarea drumului public prin loc marcat și semnalizat corespunzător. În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, în vârstă de 21 de ani”, transmite IPJ Timiș.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.