Skip to main content

Fostul consilier personal al lui Cosmin Tabără şi traseistul politic Nelu Balaş, noile achiziţii ale AUR!

Organizaţia AUR Timiş continuă să se mărească şi, pentru că alegerile locale bat la uşă, desemnarea candidaţilor la primăriile din judeţ este în toi.

Astăzi au fost anunţaţi pretendenţii la funcţia de primar în localităţile: Variaş (Silviu Iarema), Liebling (Vasile Iacob), Sacoşu Turcesc (Iulian Daniel Lupu) şi Banloc (Valentin Năsui).

Alături de candidaţi au fost prezente şi noii membri ai partidului: Ilie Sârbu şi Nelu Balaş.

Fotojurnalist, activist în Asociaţia Salvaţi Patrimoniul Timişoarei şi fost consilier personal al viceprimarului liberal Cosmin Tabără, Sârbu este pentru prima dată membru într-un partid politic.

În 2020 a candidat la Primăria Timişoara, din postura de independent.

De cealaltă parte, Balaş pare un adevărat colecţionar al carnetelor de partid.

Şi-a început cariera politică în 2000, atunci când a candidat la Primăria Cărpiniş, din partea UFD.

Apoi, a trecut pe la PSD, PDL, PNL şi PMP, iar astăzi şi-a anunţat intrarea în AUR.

“Sunt antreprenor, căsătorit, familist și cred că cel mai important lucru este acela de a nu renunța. Trebuie să identificăm în societate oameni de caracter. Cred în educaţie, cred în investiţia făcută în educaţie, în credinţa creştină. De ce AUR? În primul rând doresc să îi mulţumesc domnului senator Claudiu Târziu, pentru că m-a invitat la prezentarea candidaților AUR la alegerile europarlamentare din Timișoara, deoarece acela a fost primul meu contact cu acest partid”, a spus Nelu Balaş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.