Skip to main content

Bookfest și-a deschis porțile, din nou, la Timișoara! Elevii vor avea ocazia să îi întâlnească pe cunoscuții scriitori, Ioana Pârvulescu, Gabriel Liiceanu și Radu Paraschivescu

Cea de-a XI-a ediție a târgului de carte, Bookfest, a revenit, la Timișoara.

Începând de astăzi și până duminică, Centrul Regional de Afaceri este gazda celui mai important salon de carte din România.

Programul Bookfest cuprinde atât lansări de carte, dezbateri și proiecții cinematografice, cât și evenimente interactive.

Anul acesta, organizatorii evenimentului au pregătit și o surpriză pentru cititorii mai tineri. Mâine, aceștia vor avea oportunitatea de a se întâlni și a discuta cu scriitori români cunoscuți.

Astfel că, filozoful Gabriel Liiceanu va avea o întâlnire cu liceeni, de la ora 12:30, la sala festivă a Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva”.

Totodată, de la ora 12:00, Radu Paraschivescu se va întâlni cu mai mulți tineri, la Liceul Tehnologic Transporturi Auto, iar de la ora 16:00, locația se mută la Cafeneaua Bookfest.

De asemenea, tinerii cititori o vor putea întâlni pe Ioana Pârvulescu, de la ora 11:15, la Școala Gimnazială Nr.19 „Avram Iancu”, o oră mai târziu, aceasta va ajunge și la Școala Gimnazială Nr. 30, iar de la ora 15:00, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 o vor putea întâni la Cafeneaua Bookfest.

Intrarea este liberă, iar cei interesați pot vedea programul complet în documentul atașat mai jos.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.