Skip to main content

Tânăr blocat în mijlocul apelor! Ce au descoperit poliţiştii, care au participat la misiunea de salvare, alături de pompieri?

S-a dat alarma, după ce un bărbat a rămas izolat pe o insulă de pe râul Mureş, în zona localităţii Cenad, judeţul Timiş.

Pompierii ISU Banat s-au deplasat imediat acolo şi au fost însoţiţi de poliţişti de frontieră, pentru că aceştia aveau informaţii cum că ar fi vorba despre un migrant.

CITEŞTE ŞI: Femeie rănită, după ce maşina în care era, a fost izbită în plin, de un alt autoturism

“Pentru salvarea celui în cauză, un bărbat de origine afro-asiatică, s-a intervenit cu o barcă, acesta fiind transportat pe malul românesc, unde i-a fost acordat primul ajutor, conform procedurii. Ulterior, tânărul a fost transportat la Spitalul Orășenesc din Sânnicolau Mare pentru investigații suplimentare, iar la câteva ore, starea de sănătate a acestuia fiind bună, a fost externat şi condus la sediul SPF Sânnicolau Mare pentru cercetări”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Bărbatul salvat este un cetățean din Maroc, în vârstă de 21 de ani, care avea un permis expirat de şedere în scop de studii, emis de autorităţile române.

Acesta le-a spus poliţiştilor că a mers pe jos spre frontiera cu Ungaria cu scopul de a trece ilegal graniţa şi de a ajunge ulterior într-o țară din vestul Europei.

CITEŞTE ŞI: Acţiune fără precedent, la Timişoara! Medicii le vorbesc enoriaşilor din bisericile catolice, despre vaccinul anti-COVID

 

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.