Skip to main content

Tânăr ascuns printre bagaje! Explicaţia halucinantă pe care le-a oferit-o poliţiştilor de frontieră

Un control de rutină la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș, i-a întrerupr călătoria unui bărbat care încerca să iasă din ţară.

Acesta era pitit, între scaunul şoferului şi bancheta din spate a autoturismului şi acoperit cu haine şi bagaje.

CITEŞTE ŞI: Video: Protest la Consulatul Onorific al Austriei la Timişoara! A fost arborat steagul României cu sigla AUR

Tânărul, în vârstă de 29 de ani, cetăţean român, le-a spus poliţiştilor că a recurs la această metodă, pentru că şi-a uitat documentele acasă.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român, călătorind cu un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Austria. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, a fost descoperit, ascuns în interiorul mijlocului de transport, între scaunul șoferului și bancheta din spate, un bărbat. Persoanele și mijlocul de transport au fost conduse la sediul instituției pentru cercetări suplimentare„, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Acum, oamenii legii continuă cercetările pentru a afla motivul real pentru care tânărul de 29 de ani a încercat să treacă graniţa, în această manieră.

Pe numele lui a fost deschis şi un dosar penal, pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

CITEŞTE ŞI: Apelul poliţiştilor, după ce o copilă a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.