Skip to main content

Tânăr ascuns printre bagaje! Explicaţia halucinantă pe care le-a oferit-o poliţiştilor de frontieră

Un control de rutină la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș, i-a întrerupr călătoria unui bărbat care încerca să iasă din ţară.

Acesta era pitit, între scaunul şoferului şi bancheta din spate a autoturismului şi acoperit cu haine şi bagaje.

CITEŞTE ŞI: Video: Protest la Consulatul Onorific al Austriei la Timişoara! A fost arborat steagul României cu sigla AUR

Tânărul, în vârstă de 29 de ani, cetăţean român, le-a spus poliţiştilor că a recurs la această metodă, pentru că şi-a uitat documentele acasă.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român, călătorind cu un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Austria. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, a fost descoperit, ascuns în interiorul mijlocului de transport, între scaunul șoferului și bancheta din spate, un bărbat. Persoanele și mijlocul de transport au fost conduse la sediul instituției pentru cercetări suplimentare„, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Acum, oamenii legii continuă cercetările pentru a afla motivul real pentru care tânărul de 29 de ani a încercat să treacă graniţa, în această manieră.

Pe numele lui a fost deschis şi un dosar penal, pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

CITEŞTE ŞI: Apelul poliţiştilor, după ce o copilă a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.