Skip to main content

Sute de timişoreni din nordul oraşului rămân fără apă rece! Vezi aici dacă şi tu eşti afectat

Aquatim anunţă că, din această seară, de la ora 22:00, până mâine dimineaţă la ora 08:00, se va efectua o cuplare pe conducta DN 400.

Lucrarea se va face la intersecția Căii Aradului cu strada Amurgului şi face parte din „CL 12, Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”.

Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei în zona cuprinsă între Calea Sever Bocu și Aradului până la Amurgului și centrul comercial Iulius Mall, pe strada Miresei, Calea Torontalului între Calea Circumvalațiunii și strada Timiș, la Punctul Termic 26, Biserica Agape, BCR, Asirom și Cowork.

În același interval orar presiunea va fi redusă la etajele 3, 4 și 5 pe Calea Aradului, în zona delimitată de străzile Dr. Grigore T. Popa – Armoniei – Ion Barbu – Marginii, precum și la Universitatea de Ştiinţele Vieții „Regele Mihai I”, Liceul Tehnologic Agricol „Petru Botiş”, Hornbach, Auchan, Altex, Selgros, Decathlon, Ikea, Centrul medical Regina Maria, Penny, Carrefour, Dacia Service, Romstal, Lidl, Petrom, reprezentanța Mercedes, OMV, MOL și restaurantul Tinecz.

Mâine, între orele 8-15 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Apateu și Batania.

Pe durata lucrărilor se va întrerupe apa pe străzile Batania, Virgiliu, Torac, Câmpului, Apateu, Pindului, Dumbrava Roșie, Bitolia, Țiblesului și Energiei.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.