Skip to main content

Sute de oi, în pericol, după ce un râu a ieşit din matcă! Intervenţie dificilă a pompierilor

Mobilizare de forţe, în această seară, pentru salvarea unei turme de aproximativ 200 de oi, care au rămas blocate pe un teren viran, după ce râul din apropiere a ieşit din matcă.

Este vorba despre Crişul Alb, care s-a umflat în zona localităţii Sebiş din judeţul Arad, unde au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de pompieri.

„Pentru misiune acționează forțe și mijloace din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad cu: două autospeciale de primă intervenție și comandă, două bărci, un echipaj SMURD pentru protecția personalului propriu și o autospecială de lucru cu apă și spumă (utilizată în vederea asigurării iluminatului pe timpul intervenției), încadrate cu 10 subofițeri”, transmite ISU Timiş.

Intervenţia este una dificlă, pentru că pompierii pot ajunge la turma de oi, doar dacă traversează zona inundată.

Este o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, unde adâncimea apei este de 1,5 metri.

CITEŞTE ŞI: Încă un eşec al administraţiei Fritz! Parcarea promisă de primar, în zona Gării de Nord, rămâne un vis!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.