Skip to main content

Sute de mesaje de condoleanţe, după ce medicul Alin Popescu s-a înecat la Văliug! Căutările trupului neînsufleţit continuă!

Este a patra zi în care echipe de intervenţie din judeţele Caraş-Severin, Olt şi Gorj încearcă să găsească trupul neînsufleţit al bărbatului care s-a înecat în lacul Gozna din localitatea Văliug.

Victima este Alin Popescu, un medic ginecolog din Deva, care a mers duminică, împreună cu mai mulţi prieteni, la Văliug, să se relaxeze.

A intrat în apă, iar la scurt timp a dispărut, iar amicii lui au dat alarma la 112.

CITEŞTE ŞI: S-a încheiat prima sesiune de admitere la UMFT! Vezi aici calendarul celei de-a doua sesiuni

Căutările au început imediat, dar din păcate, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, nu a fost găsit.

Echipele de intervenţie au revenit la faţa locului şi a doua zi, şi a treia zi, însă totul a fost în zadar.

În această dimineaţă, căutările au fost reluate, iar în sprijinul echipelor de intervenţie din Caraş-Severin au venit şi scafandri şi salvamontişti din judeţele Olt şi Gorj.

„La fața locului, s-au mobilizat pompierii militari din cadrul Detașamentului Reșița cu o autospecială de intervenție și o barcă de salvare și 2 echipaje de scafandrii din cadrul inspectoratelor județene Olt și Gorj. Totodată, pentru facilitarea operațiunii de căutare, un echipaj al Salvamont Gorj va participa la misiune, cu un detector de căutare subacvatică”, transmite ISU Caraş-Severin.

Între timp, rudele, prietenii şi colegii lui Alin Popescu ţi-au pierdut orice speranţă, iar reţelele de socializare sunt pline de mesaje de condoleanţe.

„Dragii noştri,

Cu nespusă tristeţe, vă anunțăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru, Dr. Alin Popescu.

Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia şi cei dragi lui care trec prin această pierdere teribilă.

“Suntem cu toții vizitatori în acest timp, în acest loc. Suntem doar în trecere. Scopul nostru pe Pământ este să observăm, să învățăm, să creștem, să iubim, și apoi să ne întoarcem acasă.”

Drum lin spre lumină!

Cu recunoştinţă pentru bucuria de a te fi cunoscut şi inimi îndurerate pentru pierderea noastră„, a scris echipa CarollMed, pe facebook.

Postarea a fost distribuită de zeci de persoane şi a adunat sute de mesaje de condoleanţe.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.