Skip to main content

Îţi poţi încărca maşina electrică, la doi paşi de Timişoara! Patru staţii amplasate în comuna Ghiroda

Investiţie de peste un milion de lei, în comuna Ghiroda, pentru amplasarea de staţii de reîncărcare a maşinilor electrice.

Din aceşti bani, vor fi amplasate patru astefl de staţii: două în localitatea Ghiroda şi două două în Giarmata Vii.

„Proiectul este unul finanțat din fonduri guvernamentale, fiind obținută o sumă de 1.134.347,52 lei pentru instalarea a 4 stații de reîncărcare în localitatea Ghiroda și 2 stații în Giarmata Vii. Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) promovează, prin acest program, infrastructura pentru vehicule de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic. Se urmărește, astfel, îmbunătăţirea calităţii mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și stimularea utilizării vehiculelor electrice în transporturi”, transmite Primăria Ghiroda.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.