Skip to main content

Surpriză la frontieră! Unde și-au ascuns doi părinți bebelușul?

Polițiștii de frontieră timișeni au avut parte de o surpriză la verificările vamale.

Seara trecută, la punctul de frontieră Cenad, s-au prezent la verificări, pe sensul de ieșire din țară, două persoane, un bărbat, de 24 de ani, și o femeie, de 22 de ani.

Cei doi veneau din județul Dolj și voiau să ajungă în Spania.

CITEȘTE ȘI: S-a calmat de tot! Un sârb a luat 230 de pastile de Xanax şi a plecat la drum! Ce a urmat?

În momentul în care polițiștii au controlat mașina au găsit, pe bancheta din spate, acoprit cu o pătură, un bebeluș.

Micuțul, în vârstă de un an și cinci luni, este copilul celor doi și avea certificat de naștere eliberat de autoritățile spaniole.

CITEȘTE ȘI: Continuă lucrările pe străzile din Timișoara! Vezi aici unde se circulă cu restricții

Părinții le-au spus polițiștilor că l-au ascuns pe micuț din cauză că nu aveau acte de călătorie, care să le permită să plece cu el în străinătate.

Călătoria le-a fost însă întreruptă, iar cei doi sunt cercetați acum pentru participație improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.