Sunteți curioși cum se aplică metodele MONTESSORI? Haideți la workshop

Vreți să aflați mai multe despre pedagogia Montessori? Nimic mai simplu!

Părinții care au copii ce învață în acest sistem sau care sunt interesați de pedagogia Montessori, pentru a-și dai mai apoi copilul la grădiniță sau la școală, pot afla mai multe informații despre cum arată o zi din viața unui învățăcel la Montessori Haus Timișoara, în data de 1 aprilie. Totodată părinții vor putea afla mai multe și despre materialele folosite pentru diferitele arii curiculare, mai exact vor avea oportunitatea să vadă cum se învață istoria, geografia, matematica, sau alte materii, într-un stil cu totul și cu totul diferit față de învățământul obișnuit.

100 1874 1

Așadar, în data de 1 aprilie, Montessori Haus Timișoara organizează două workshop-uri, unul pentru școală iar celalalt pentru grădiniță. În cadrul acestora părinții, pe lângă îndeplinirea sarcinilor zilnice ale copiilor, vor avea ocazia să discute despre diferite teme și să lucreze pe materialele Montessori ce vor fi prezentate.

Înscrierile se fac la secretarialtul instituției, în limita locurile disponibile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.