Skip to main content

Sunteți curioși cum se aplică metodele MONTESSORI? Haideți la workshop

Vreți să aflați mai multe despre pedagogia Montessori? Nimic mai simplu!

Părinții care au copii ce învață în acest sistem sau care sunt interesați de pedagogia Montessori, pentru a-și dai mai apoi copilul la grădiniță sau la școală, pot afla mai multe informații despre cum arată o zi din viața unui învățăcel la Montessori Haus Timișoara, în data de 1 aprilie. Totodată părinții vor putea afla mai multe și despre materialele folosite pentru diferitele arii curiculare, mai exact vor avea oportunitatea să vadă cum se învață istoria, geografia, matematica, sau alte materii, într-un stil cu totul și cu totul diferit față de învățământul obișnuit.

100 1874 1

Așadar, în data de 1 aprilie, Montessori Haus Timișoara organizează două workshop-uri, unul pentru școală iar celalalt pentru grădiniță. În cadrul acestora părinții, pe lângă îndeplinirea sarcinilor zilnice ale copiilor, vor avea ocazia să discute despre diferite teme și să lucreze pe materialele Montessori ce vor fi prezentate.

Înscrierile se fac la secretarialtul instituției, în limita locurile disponibile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.