Sunteți curioși cum se aplică metodele MONTESSORI? Haideți la workshop

Vreți să aflați mai multe despre pedagogia Montessori? Nimic mai simplu!

Părinții care au copii ce învață în acest sistem sau care sunt interesați de pedagogia Montessori, pentru a-și dai mai apoi copilul la grădiniță sau la școală, pot afla mai multe informații despre cum arată o zi din viața unui învățăcel la Montessori Haus Timișoara, în data de 1 aprilie. Totodată părinții vor putea afla mai multe și despre materialele folosite pentru diferitele arii curiculare, mai exact vor avea oportunitatea să vadă cum se învață istoria, geografia, matematica, sau alte materii, într-un stil cu totul și cu totul diferit față de învățământul obișnuit.

100 1874 1

Așadar, în data de 1 aprilie, Montessori Haus Timișoara organizează două workshop-uri, unul pentru școală iar celalalt pentru grădiniță. În cadrul acestora părinții, pe lângă îndeplinirea sarcinilor zilnice ale copiilor, vor avea ocazia să discute despre diferite teme și să lucreze pe materialele Montessori ce vor fi prezentate.

Înscrierile se fac la secretarialtul instituției, în limita locurile disponibile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.