Skip to main content

BUGETUL Timișoarei pe 2017 intră în dezbatere publică! Vezi aici de câți bani dipune orașul nostru

Primăria Municipiului Timișoara a făcut public proiectul de buget pe anul 2017! Acesta poate fi consultat de cetățeni pe site-ul municipalității și miercuri va fi discutat în cadrul unei dezbateri publice.

Bugetul pe 2017 este puțin mai mare ca cel din anul precedent, el fiind 1.398.630.060 lei. Vorbim astfel de o sumă mai mare de 300 milioane de euro, care va merge către funcționarea administrației locale, dar și către dezvoltarea ei. Practic, din acești bani, Primăria va plăti salariile angajaților, diferitețe ajutoare și indemnizații, va achita subențiile, dar se va ocupa și de dezvoltarea infrastructurii orașului, prin investiții.

Pentru acestea, specialiștii din Primărie spun că s-ar putea baza pe suma de 259 de milioane de lei. Aceștia ar urma să ajungă în 2017 atât pentru investiții începute deja, cât și pentru altele noi.

Proiectul de buget poate fi consultat AICI

Miercuri pe acestă temă se va organiza, în sala de consiliu a Primăriei Timișoara o dezbatere publică. Acesta va începe la ora 14.00, urmând să dureze două ore.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.